Përgjime të reja? Frikësohet Rama, kër.cënon Tieden, ja kush zbarkoi urgjentisht sot në Tiranë

 

Kryeministri Edi Rama duket i frikësuar ndaj përgjimeve të publikuara dje nga Bild, dhe mesa duket i druhet përgjimeve të tjera.

Në njoftimin e saj, ECPMF ka vënë në dukje se delegacioni ndërkombëtar ka mbërritur në Shqipëri pikërisht ditën kur Rama tha se do të padiste Tieden në një gjykatë gjermane.

‘Ditën që kryeministri Edi Rama kërcënoi të padiste një gazetar gjerman për publikim përgjimesh, në Tiranë mbërrin një delegacion i organizatave për lirinë e medias. @ExitExplains @PeterTiede @BILD’, shkruan ECPMF në faqen e saj në Twitter.