Përplasen tre automjete tek Unaza e Re, çfarë po ndodh në rrugë (FOTO)

E shkatërruar prej punimeve që nisën dhe u ndërprenë, Unaza e Re është bërë një rrezik për banorët dhe drejtuesit e automjeteve. Këtë mbrëmje, në këtë zonë ka ndodhur një aksident ku janë përfshirë tre automjete.

Shkak i këtij aksidenti janë bër mungesa e ndriçimit në rrugë dhe dhe betonat ndarës të rrugës që janë vënë në momentin që kanë nisur punimet. Ndërkohë mësohet të ketë pasur vetëm dëme materiale.