Pl.as keq në Shkodër, thyhet porta e pallatit të sportit, përpl.asje mes policisë dhe përfaqësuesve të PS

Kanë vijuar edhe sot përplasjet mes disa përfaqësuesve të PS dhe policisë bashkiake në Shkodër.

Si pasojë, është thyer porta kryesore e Pallatit të Sportit ‘Qazim Dervishi’.

Ndërkohë Policia ka shoqëruar në komisariatin e Shkodrës pesë persona të dyshuar për ngjarjen.

Kujtojmë që mmë herët Pallati i Sportit është vendosur si qendër KZAZ, por që nga ky moment nuk do e ketë më këtë funksion.