Plagoset rëndë protestuesi tek parlamenti , humb ndjenjat

Një protestues tek parlamenti është plagosur rëndë në këmbë si dhe ka humbur ndjenjat. Sipas raportimeve nga vendgjarja thuhet se protestuesi është palgosur nga lëndë plasëse. Persona të pranishëm i kanë ardhur në ndihmë duke i lidhur këmbën si pasojë e gjakderdhjes dhe e kanë larguar atë nga protesta.