Plas gallata në ‘Air Albania Stadium’, tifozët pas porte lagen me ujë

Kur duhet më pak se një orë për të filluar takimi Shqipëri-Francë, tifozët kanë mbushur shkallët e “Air Albania Stadium”.

Mirëpo një gafë ka ndodhur me sistemin e vaditjes në lagien e fushës. Dy nga hedhëset e ujit, janë shumë afër me tifozët, dhe lagin ata që gjenden në tribunën pas porte, siç mund ta shihni në videon e mëposhtme.

SHIKONI VIDEON KETU