Plas luf.ta në PS, përp.lasje e ash.për mes klaneve

Në Partinë Socialiste të degës së Durrësit nuk ka qetësi pas asaj që ndodhi me ish-kryebashkiakun Vangjush Dako.

Kandidati për kryetar i PS-së në Durrës është detyruar të japë dorëheqjen. Ardit Kërtusha, ish-kreu i FRESSH-it në Durrës, ka sfiduar kreun aktual, Luan Zaza, një ndër drejtuesit me të jetëgjatë në krye të degës së PS-së.

Vendimi i Kërtushës nuk është pritur mirë dhe ka nxjerrë në pah pë.rplasjen e klaneve. Madje nga raportimet mësohet se përplasje ka edhe mes anëtarëve të kryesisë.