Plas në “Përputhen”, Melisa i kthehet djalit në studio: Pse unë do të mësoj s*ks? Nuk e dua një djalë të vi*gjërPerputhen eshte bere tashme nje telenovele reale, cdo pasdite. Kete te enjte, takimi mes Marisit dhe Sindit u komentua gjate ne studion. Ana (ajo më e vjetra në emision për nga koha) ngriti dyshimet në lidhje me marrëdhëniet intime të Marisit, duke shtuar se djali i ka krijuar përshtypjen sikur është “i vir.gjër”.Kjo deklaratë u mohua nga Marisi i cili tha se në të kaluarën ka pasur marrëdhënie in.time. Në ndihmë të tij u vendos Elvisi, i cili tregoi se kur një vajzë pyetet për pyetje të tilla meshkujt “kryqëzohen”, ndërsa tani në studio sipas tij po ndodhte e njëjta gjë, por nga krahu tjetër.Ai shtoi se të ishte në vendin e Marisit do të ndihej i fyer. Ndërkaq, Melisa, tha se nuk do të dëshironte të kishte në krahë një mashkull pa asnjë marrëdhënie me femrat, pasi sipas saj, marrëdhëniet in.time të bëjnë më të matur si njeri.

Elvisi: Është kryqëzuar një vajzë sepse kemi pyetur për marrëdhënie se.ksuale. Po tani pse po ia bëni djalit. Po si do të ndihesh ti po të pyes unë.
Ana: Më pyet.
Melisa: Pse unë do ia mësoj si të bëj se.ks. Unë mendoj, por edhe marrëdhënia se.ksuale e pjek njeriun. Marrëdhënia se.ksuale e rrit njeriun. Nuk e marr një djalë të vi.rgjër.