Plas sk.andali/ Mësueses i dalin fotot nu*o në internet (VIDEO)Prindërit e nxënësve në Shkollën Llaze Angellovski në lagjen Lisiçe e Re e Shkupit janë të revoltuar për shkak të angazhimit në shkollën e tyre të një arsimtare e cila më herët ka qenë e larguar nga puna në Kumanovë.Shkak për largimin e saj ka qenë publikimi i fotografive dhe incizimeve të veta er otike në facebook, kurse tani prindërit kërkojnë largim edhe nga shkolla Llazo Angellovski.SHIKONI VIDEON KETU