PO e ndiqte policia, makina pëson aksi.dent të fr.ikshëm, brenda kishte 5…Një automjet i mbushur me emigrantë sirianë është përplas.ur. Pasi ka pikasur policinë është përpjekur të largohet me shpejtësi duke ecur kundravajtje në rrugë.Është përplasur pranë një trotuari tek lumi i qytetit. Policia ka ndaluar drejtuesin e mjetit dhe dyshohet të ketë pasur rreth 4-5 refugjatë në makinë.