Po ecte mbrapsht, nuk i pa, i përp.lasi dhe…19 të v.d.ekur (pamjet)

Një aksident i f.rikshëm me 19 persona të vrarë dhe 32 të plagosur në një sh.p.ërthim afër Institutit Kombëtar të K.an.cerit në Egjipt, kanë thënë zyrtarët qeveritarë.

Ministria e Brendshme ka thënë përmes një deklarate më 5 gusht se vetura e nisur në drejtim të kundërt është përplasur me tri makina tjera, çka ka rezultuar me shpërthim.

Ende nuk është bërë e qartë nëse ky incident ka qenë i qëllimshëm.

Në disa video të postuara në rrjetet sociale, janë parë shumë vetura të përfshira nga flakët, si pasojë e shpërthimit.

https://www.youtube.com/watch?v=L7D-tIe6iHc

Ministria e Shëndetësisë ka thënë se shpërthimi ka shkaktuar dëme edhe brenda Institutit Kombëtar për Kancer./REL