“Po, është e vërtetë, unë dhe Aleksi…”, Rudina Dembacaj sh.o.kon me deklaratën e saj

E ka pranuar per here te pare aktorja dhe moderatorja e njohur Rudina Dembacaj parë sot dhe ka treguar se cfare po ndodh me martesen e saj.

E ftuar në “Wake Up” Rudina foli për divorcin me bashkëshortin e saj me të cilin ka edhe një vajzë.

Ajo pohoi se është në procedurë divorci.

“Kemi hapur një padi që në qershor. Po është e vërtetë, jemi në një procedurë divorci. Po unë dhe Aleksi kemi një mrekulli që quhet Viktoria, por është e vërtetë që po divorcohemi”, tha Rudina në emisionin e mëngjesit duke pohuar lajmet që qarkullonin për të prej kohësh.