Po fliste me studentët online, profesorit i futet nudo në dhomë gruaja dhe…

Një moment i sikletshem per nje profesor i cili i detyruar per shkak te situates qe ndodhemi jepte mesim online.

Kur një mësues në Argjentinë ishte duke komunikuar me studentët online, në atë moment gruaja e tij futet në dhomë nudo.

Ky veprim i saj ka sikletosur jo pak profesorin, si edhe ka nxituar mjaft të qeshura nga studentët e pranishëm në leksion.