“Po ik moj se na kalle barkun”, Aulona Musta i jep përgjigjen e papritur ndjekësit

Çdo foto e moderatores Aulona Musta bën që rrjeti të vlojë nga komentet ashtu si ato pozitive edhe negative.

Kemi parë shpeshherë që moderatorja grindet me komente me ndjekësit që e ofendojnë, ashtu siç ka ndodhur edhe së fundmi.

‘Po ik moj se na kalle barkun jeni vipa dhe kush e di çju duket vetja’, i shkruan ndjekësi dhe Aulona nuk i është përgjigjur me injorim.

‘Kalle, kalle, kalle, kalleeee heeeey! Kalle, kalle cigareeee…me pruri, te uji dhe mla pa piiiiii Fiksim e kam pas kete kenge! Rrofsh qe ma kujtove!’, shkruan moderatorja.