Po kthehej me makinë, në kthesë i del para makina luksoze. Momentet e f.rikshme, ua si përfundoi në det aiii

Shoferi i një makine që kthehej në Kalifornia regjistroi me celularin e tij një aksident të jashtëzakonshëm.

Ndërsa makina i afrohet një kthesë të majtë, një makinë sportive shfaqet papritmas, duke përshkuar me shpejtësi rrugën.

Mjeti nuk merr kthesën, por ecën drejt duke kaluar shkëmbin dhe më pas rrëzohet në det.

Personi, i cili bëri videon njoftoi menjëherë autoritetet, të cilët filluan hetimet.

Videoja është bërë publike nga autoritetet dhe jo nga personi që regjistroi pamjet tr.onditëse.