Po priste nusen të martohej, dhëndri sh.tanget kur sheh se kush po i vinte nga mbrapaMomenti kur ka kthyer koken per te pare se si dukej e dashura e tij e veshur si nuse, ka qene nje moment qe do mbahet mend gjate per një dhëndër nga Kentucky.Kur Logan Martin u kthye për të parë, në vend të nuses ishte miku i tij i veshur me fustan të bardhë.Nusja, Megan Martin vendosi që t’i bënte një ‘rr.eng’ të vogël Loganit prandaj i propozoi Ryan Sowder që të vishej me fustan të bardhe dhe të shkonte drejt altarit.

Duke folur për mediat, Sowder u shpreh:

Kur Megan më kërkoi që t’i bëja rrengun Loganit nuk kisha asnjë shans që ta refuzoja.”

Logan u zu në befasi dhe reagimi i tij ‘epik’ u kap nga fotografi i dasmës pasi ata ishin mbledhur për të bërë setin fotografik të ceremonisë.