Po realizohet skenari që tha Ademi, ja çfarë po ndodh tani në Shkodër

T ensione brenda e jashtë. Protestuesit e PD kanë hedhur shishe me ujë drejt forcave policore sot ne Shkoder.

Fillimisht protesta e PD-së nisi e qetë, por më pas situata është t ensionuar dhe protestuesit janë përpl asur fizikisht me Policinë e Shtetit.

Nga ana tjetër, Maxhoranca vijon procedurat për konstituimin e këshillit edhe pse protestuesit e opozitës kanë tentuar disa herë të hyjnë brenda ambienteve të Bibliotekës. Kjo eshte realizimi i nje skenari te f rikshem per te cilin foli edhe Voltana Ademi me heret, pasi qeveria po u zurpo zyrat me njerezit e pazgjedhur nga populli.