‘Po të kishte ardhur më shpejt ambulanca..’, rrëqethëse e vërteta e v.d.ekjes që ndodhi të dielën

Gjykata e Vlorës la sot në b.u.rg 3 të arr.estuarit që ak.uzohen për ngjarjen ku te dielen qe lame pas, mbeti i pajete Stavri Mino. Mësohet se masa ‘bu.rg pa afat’ është caktuar për Agron Hametin, ndërsa për Astrit Hametin dhe Nusret Hodën ‘Bu.rg me afat’ 30 ditë.

Sic u raportua dhe diten e ngjarjes, gjithçka ka ndodhur për një sharje mes vik.timës dhe njërit prej vëllezërve Hameti, duke bërë që mes tyre të nisë sh.e.rri, i cili ka rezultuar t.ragjik për Minon.
56-vjeçar u dh.unua fizikisht deri në v.d.ekje nga tre të a.rr.estuarit.

Ata deklaruan në polici pas a.rrestimit se nuk kanë pasur asnjë qëllim të vr.isnin Minon, duke u shprehur se gjithçka ka ndodhur aks.identalisht.

Sipas tyre, 56-vjeçari ka rënë pas goditjes në një g.ur dhe ka pësuar gj.akderdhje, ndërsa kanë shtuar se nëse ambulanca do të kishte mbërritur më shpejt, mund ta kishte shpëtuar.