Policia bën zbulimin sh.o.kues, ja çfarë ndodhi dje: Brenda tre orëve…

Shoferet e makinave nuk po binden edhe pse e dine qe ne rruge ka forca te shtuara policie qe kontrollojne.

Ata vijojne te nxitojne duke u kthyer ne rr ezik per veten e tyre dhe perdoruesit e tjere te rruges. Policia Rrugore doli serish mbreme me radar për të parandaluar aksidentet rrugore që shkaktohen si pasojë e shpejtësisë tej normave të lejuara.

“Vijon të ndodhë në rrugën Tiranë – Elbasan. Pavarësisht kontrolleve të shtuara në këtë aks, ka akoma shumë drejtues mjetesh që abuzojne me shpejtësine duke rrezikuar jetën e tyre dhe të përdoruesve të tjerë të rrugës.

Prej orës 21:00 të mbrëmjes e deri ne 00:30 jane evidentuar shpejtësi nga 133 km/h deri 169 km/h 🚖✈ 🛣❗❗❗❗❗❗ 🚫 shpejtësise se destinacioni 🏡 ❓❓❓❓❓❓🚑 🚔🚓 e Tiranës ✍ 13 masa administrative për OASh 😇 për shpejtësi. Shijoje fundjavën, por respekto rregullat e qarkullimit, se pastaj do të vuash mungesen e patentës në rastin më të mirë dhe 🚑 në rastin më të keq.