Policia ndalon makinën me a.r.kivolë, sh.okohet kur i hap dhe gjen aty brenda…

Policia kolumbiane ka arritur të zbulojë 300 kg m a rijuanë të fshehur brenda një a r kivoli të enjten e 27 gushtit.

Policia s e kuestroi d r ogën pasi kontrolloi makinën ku ndodhej a r kivoli në një pikë kalimi kufitar.

Kolumbia dikur ka qenë një ndër k ultivuesit më të mëdhenj të m arijuanës.

VIDEO KETU