Policia rrëmben e dh.u.non sekretarin organizativ të PD

Pamje skandaloze po vijnë nga parlamenti. Policia ka rrëmbyer sekretarin organizativ të PD-së Sahit Dollapi.

Policë të maskuar e kanë rrëmbyer atë nga rruga dhe e kanë dh.u.nuar.