Politika ‘zien’, Jozefina Topalli ‘thumbon’ ke.q politikanët, nxjerr foton e befasishme, pl.as mesazhin e f.o.rtë

Ish-kryeparlamentarja, Jozefina Topalli ka postuar një foto në rrjetin e saj social Instagram një foto dhe krahas saj, ka lëshuar mesazhin e koduar duke shkruar: ‘Para stuhisë’.

Këto fjalë të ish-kryeparlamentares, kanë një qëllim përtej poetisë së momentin. A mos vallë Topalli po paralajmëron Topalli një stuhi në PD dhe trazira në të gjithë sferën politike? Mbetet për t’u parë.