‘Pordhën e sotme mos e lër për nesër’, ja se si Ylli Dylgjeri ironizon Cakajn për ndikimin rus

Ylli Dylgjeri, ish-drejtor i Agjencisë së Trajtimit të Koncesioneve dhe PPP-ve, ka ironizuar gafat e vazhdueshme të Ministrit të deleguar të Jashtëm, Gent Cakaj, i njohur tashmë për të trashat që këput në takime dhe intervista, siç ka bërë së fundmi kur ka folur edhe për ndikimin rus në Shqipëri.

‘Rubrika: Pordhën e sotme mos e lër për nesër!

Një Cakë një gafë!

Prap Ministri Caka e pordhi intervistën…

Duke folur për ndikimin rus në Shqipëri, Caka tha: “Lidhur me shqetësimet e sigurisë që vijnë prej veprimeve të Rusisë, këtu mund të nënvizoj 3 faktorët kryesorë, që kanë qenë objekt i diskutimeve të sotme.

E para, prishja e *traktatit të rrezeve* me veprim të mesëm nga ana e Rusisë.

E dyta, problemet që vijnë nga aktivitetet e luftës hibride të Rusisë në përgjithësi.

E treta, situata në Detin e Zi, situata e sigurisë në Detin e Zi, thënë më saktësisht, pas incidenteve të shkaktuara nga Rusia në detin Azov”.

Ndreqje pordhësh*

Bëhet fjalë : Për Traktatin Bërthamor për raketat me rreze të mesme veprimi…uffff!’, ironizon Dylgjeri kanakarin Ministër të Ramës.