Pozicioni i seksit ‘Trapez’ premton kënaqësi drithëruese, por a do guxonit ta provonit?

Pozicionet e reja të seksit janë gjithmonë në zhvillim, duke u dhënë mundësinë çifteve që të përjetojnë kënaqësi më tepër se zakonisht.

Pavarësisht nëse është pozicion i marinarit apo akullores, ekziston një teknikë për pothuajse të gjithë ata që duan të provojnë dhe të shijojnë, shkruan ShkodraNews.

Pra, ju mungon frymëzimi dhe doni më shumë këshilla seksi?

Pozicioni i seksit të trapezit nuk është për të ndezur zemrën, por premton një udhëtim emocionues. Ja se si ta bëni atë:

Për të përsosur këtë pozicion, ju duhet të merrni partnerin tuaj dhe ta ulni në buzë të shtratit.

Qëndroni pas saj, dhe “lidhini” këmbët rreth belit të saj, dhe pastaj këmbëve e saj rreth belit tuaj dhe vazhdoni punën.

Sigurohuni që të dyja keni marrë një shtrëngim të mirë, përndryshe mund të shkojë tmerrësisht keq.

Ndërsa ky pozicion i seksit mund të jetë pak më e avancuar për ju, provoni ndonjë tjetër… /ShkodraNews