Pr.ekëse/ Kastro Zizo, si asnjëherë më parë, tregon be.tejën me vesin që ‘po më shk.atërronte dita-ditës”Këngëtarja shumë i njohur në Shqipëri, edhe për karakterin e tij, Kastro Zizo, në një interviste në “Ëake Up”, rrëfen jetën e tij tani që është bërë për herë të tretë baba.Kastro u shpreh se alk.ooli po i shkatërronte jetën dhe marrëdhënien me njerëzit që donte.“Nuk rresht së thëni, kam pasur revolucion goxha të madh të brendshëm dhe në momentin që njeriu ka një vetëndërgjegjësim me veten e tij, sigurisht që edhe në raport me të tjerët i ka shumë herë më të mira.

Ky “revolucion” nuk erdhi kot por si pasojë e një reflektimi që pata dhe disa vendimmarrjeve që pata, një ndër tyre edhe lënia e alkoolit që për shumë kohë më kishte turbulluar, më kishte marrë p.eng një pjesë shumë të mirë të vetes sime dhe më kishte shk.átërruar dhe po më shk.átërronte dita-ditës raportet me njerëzit që i doja.

Sigurisht kam përshtypjen që është mirë që njeriu ti rikthehet të së shkuarës për të reflektuar. Po lë pas pendesat që kam. Në fund fare, gjithë jeta jonë është një harddisk i vogël me kujtime dhe e mira është që të mbeten të mirat,”- tha ai.