“Pre.va dama.rët para vajzës” Historia e rëndë: Burri më rri.hte kur isha shtatzënë

Një histori shumë e rëndë u publikua në emisionin me “Zemër të Hapur” në Neës24.  Historia e trishtë e nënës 31-vjeçare nga Vlora. Tetë vite martesë për Donikën kanë qenë një fe.rr i vërtetë, pasi ish-bashkëshorti i saj ka ushtruar dhunë të vazhdueshme nën efektin e alkoolit.

Katër vite jetoi së bashku me prindërit e ish-bashkëshortit në një fshat të Vlorës, të quajtur Matogjin.

“Kam punuar pastruese në restorant dhe kur kthehesha në shtëpi i gjeja fëmijët në rrugë, ai duke bër.titur me të madhe nënë efektin e alkoolit.

Ka ushtruar dhu.në edhe te fëmijët, vajza e madhe ka pësuar tra.umë për shkak të dhunës ndaj meje që ushtronte bashkëshorti në syrin e fëmijëve. Kam pasur dy urdhra mbrojtje edhe gjatë martesës”, shprehet nëna e dhunuar.

Por, kër.cëni.met nuk kanë ndaluar as pas divorcit të çiftit. Si pasojë e kësaj dh.u.në, gruaja është pajisur me tre urd.hra mbrojtje. Po ashtu, ish-burri ka dh.un.uar edhe dy fëmijët minorenë. Për këtë arsye, vajza 7-vjeçare ka kaluar tra.uma psikologjike dhe merr mjekim. Gruaja e dh.un.uar fizikisht dhe psikologjiksht i është drejtuar studios së emisionit me “Zemër të Hapur” për të kërkuar mbrojtje ligjore.