Prej dy ditësh pa drita, këto dy fshatra të Shkodrës vuajnë errësirë totale

Dy fshatra ne njësinë administrative janë pa energji elektrike. Denoncimi eshte bere nga vete banoret qe shkruajnë ne redaksinë e Shkodra.news.

“Miremrama. Jena banore te njesise rrethina te fshatrave Bardhaj dhe Bleran. Kena prej dites se shtune paradite qe jena pa drita. Ju lutem na ndihmoni dhe na e bani publik kete rast sepse ankesat qe kena ba ne OSHEE kane ra ne vesh te shurdhet. Nuk don me dit askush a kena fmi apo te semure, vec Zoti ndihme. Itash qe po ju shkruj patme nje rast te semuri dhe tuj i dhan ndihme me qirinj. Ju falemnderit po e bate publik meqe edhe koha eshte e mire se me shi jena mesu e nuk ju kishim shkru, se na per OSHEE nuk egzistojme”.

Ende mbeten te paqarta shkaqet por OSHEE e kontaktuar nga Shkodra.news thotë se kjo shkëputje ka ardhur nga një defekt pa sqaruar me tej apo dhënë detaje se kur mund te rikthehet energjia për këto fshatra.