Premtova se do i rrija pranë gjithnjë, por…babai me fjalë prekëse për djalin që po i shuhet dita ditës

Prej 5 vitesh, Paul Hill po zhvillon betejen me sëmundjen e k a ncerit por pa asnjë simptomë e cila do ta ndihmonte për diagnostikim më herët.

E mjeket i kane shuar shpresat sepse sëmundja e tij është në fazën e katërt.

Vetëm një vit pasi lindi djali i tij, Paulit iu dha lajmi sh k atërrues se ai eshte i prekur nga k a nceri ne stomak në fazën 4.

Mjekët i thanë atij se pavarësisht që nuk kishte simotoma, sëmundja e tij gradualisht është zhvilluar për rreth 5 vite.

Tani, semundja ka përparuar në masë të madhe dhe është shumë vonë për tu operuar.

Pauli tani po mundohet t’i inkurajojë të gjihë që të jenë më vigjilentë për shenjat e sëmundjes dhe të mbledhin fonde për trajtimin potencialisht të shpëtimit të jetës imunoterapisë në SH.B.A.

“Unë u zotova se do të ishta gjithmonë atje për të, edhe kur mësova për sëmundjen, vazhdova ta mbajë premtimin. Unë i premtova atij se do të rrija dhe do të isha pranë tij për ta parë se si rritej”, ka thënë babai i dëshpëruar.