Prezantueses i dalin ‘k.okat’ në transmetim, emisioni bëhet i famshëm brenda pak minutave. Ajo lë nam

Prezantuesja dhe gazetarja sportive në Z.elandën e Re, Toni Street ka lënë nam një mëngjes.

Ajo është s.ikletosur gjatë programit kur veshja e saj e ka bërë që të komentohet gjerësisht.

Ajo kishte veshur një bluzë me njgyrë rozë, të ngushtë, e cila tregonte se kokat e gj.oksit të saj ishin shumë të mëdha.

Por teksa ka reaguar për këtë incident, ajo ka thënë se ajo që shikuesit panë në ekran nuk ishin në të vërtetë “th.ithat e saj”.

35-vjeçarja u komentua gjerësisht gjatë fundjavës pas këtij i.ncidenti gjatë emisionit të saj Seven Sharp, të premten, ku emisioni shënoi audiencën me shifrat më të larta.

Duke folur në emisionin radiofonik Laura, Sam & Toni të hënën, Street shpjegoi se çfarë ndodhi.

1522116157891

“Unë jam shumë e vetëdijshme për pamjen time. Kisha zgjedhur një veshje me stilisten time të dashur dhe kur e provova në këmbë dukej fantastike. Por kur u ula, kishte dy shigjeta nën zonën e gjoksit që përfunduan të dukeshin si thithka të mëdha”.

Toni Street është prezantuese dhe komentuese sportive nga Zelanda e Re. Ajo njihet më së miri për bashkë-prezantimin e programit të çështjeve aktuale të Zelandës së Re Seven Sharp së bashku me Mike Hosking,