Prindërit e Marvi Mihalit kërkojnë dëmshpërblim marramendës nga familjet e të dyshuarve

Plot 340 milionë lekë të vjetra është shuma që prindërit e Marvi Mihalit kanë kërkuar si dëmshpërblim ndaj të akuzuarve për ngjarjen.

Pavllo dhe Fatmira kanë bërë padi në gjykatë ndaj prindërve të 4 autorëve të dyshuar për vr.asjen e djalit të tyre ku kërkojnë përveç dënimit dhe `dëmshpërblim.

Këtë e ka bërë të ditur dhe babai i Eugen Bitrajt i cili u shpreh se kjo padi zbulon qëllimin e çiftit Mihali.

“Ata kërkojnë 340 milionë lekë dëmshpërblim nga ne dhe kjo do të rrëzohet në gjykatë sigurisht”, u shpreh babai i Eugen Bitraj.

Sot Prokuroria kërkoi 87 vite burg për të 4 të rinjtë e akuzuar për vrasjen e Marvi Mihalit.

Per te shikuar viden klikoni KETU