‘Prisha fejesën, më ndodhi ajo që nuk prisja’, gruaja kujton adoleshencën: Doja një djalë, por familja…

Hanme Suli, nënë e 3 fëmijëve, rrëfeu sot historine e saj te dhimbshme se kur ishte 17 vjeç, familja donte ta fejonte, por ajo donte një tjetër djalë.

E nxitur nga familja, ajo pranoi të fejohet, por ajo nuk zgjati shumë sepse nuk e donte djalin dhe gjithashtu mësoi se ai kishte qenë në b.u.rg.

Ka qenë një periudhë e vështirë për të sepse opinioni në fshat e lëndonte, por gjithashtu ndjehej e k.ë.rcënuar gjithandej. Pa asnjë rrugëzgjidhje Hanmeja tentoi të vetëv.r.itej duke u hedhur në lumin e fshatit, por fatmirësisht u ndalua nga banorët.

Mirela Milori: Ishe 17 vjeç?

Hanme Suli: Po!

Mirela Milori: Po çfarë të rëndoi aq shumë?

Hanme Suli: Opinioni, k.ë.r.cënimet, personin në fjalë e kisha njeriun tim, që më bëri… Si përfundim as me të dashurin nuk shkova, as për t’u fejuar nuk u fejova.