“Pritjes i erdhi fundi”, ja kur dalin rezultatet e Lotarisë Amerikane

Më në fund.

Më 7 maj, pas ores 18:00 dalin rezultatet e lotarisë amerikane. Pritjes së gjatë i erdhi fundi shkruhet në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane.

Edhe pak orë dhe autoritetet në SHBA do të publikojnë listat me fituesit e Lotarisë, që kanë aplikuar nga shumë vende të botës. Jane te shumte shqiptaret qe aplikojnë vit pas viti.

“Ishalla i del djalit ose nuses se kanë aplikuar ata”, thotë një zonjë.

“Do iki për gjithë natën nëse marr përgjigje po sot” thotë një zotëri.

“Për një jetë më të mirë do të shkoj”, thotë një taksist.

Për të mësuar nëse jeni përzgjedhur do të mund të përdorni numrin unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online. Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.