Pro.stitut dhe tutor/ Elton Ilirjani sulmon ash.për ‘Zogun e Tiranës’: O ha*le…Lajmi që Hermes Nikaj, i njohur si ‘Zogu i Tiranës’, u arrestua për shfrytëzim pro.stitucioni, është komentuar edhe nga biznesmeni gay, Elton Ilirjani.Ai ka publikuar në ‘Facebook’ një foto teksa shfaqet nga New York-u me çantë në duar dhe i drejtohet Nikajt me togfjalëshin ‘Zogu i Hales’.Ilirjani deklaron se ky është një tmerr, pasi ai është lodhur për një imazh të mirë, ndërsa ‘Zogu’ i merr fytyrën. ‘Kur Zogu Hales të merr fytyrën lodhu unë për imazh të mirë … tmerr’, shkruan ai.