Profil fals për të joshur për s*ks gruan e martuar, shqiptarit i ndodh gjë.ma

Një shqiptar 25-vjeçar është dënuar me 10 vite bu.rg nga autoritetet italiane, pasi akuzohet për dh.unë se*ks.uale, dhu.nim të privatësisë dhe përdorim të identitetit të rremë. Ai kishte hapur një profil fals në rrjete sociale, ku bisedonte me një grua të martuar, të cilën shumë shpejt e bën për vete. Raportohet se i riu i kishte kërkuar gruas poza se*ksi me veshje mjaft provokuese dhe ajo ia kishte dërguar.

Më pas, ai ka kontaktuar gruan ku e ka gënjyer duke i thënë se një miku i tij i kishte kopjuar fotot e saj dhe nëse nuk dilte me të në takim, do t`ia niste burrit të saj. E shantazhuar, gruaja italiane shkon në takim dhe në këmbim të fshirjes së foto, i ofron mikut (djalit shqiptar i cili ishte po i njëjti) se*ks.

Çështja dukej sikur mbaronte aty, por, përmes profilit të rremë, shqiptari i bëri të njëjtën kërkesë. Gruaja bëri kallëzim në polici dhe karabinierët organizuar një takim-kurth, ku arrestuan 25-vjeçarin.

Sot, siç raportojnë mediat italiane, shqiptari u dënua nga një gjykatë e shkallës së parë në Periuxhia me 10 vite burgim për akuzat e dhunës se*ksuale.