Prokurori i fortë që i sekuestroi pronat Aldo Bares dhe kërkoi dënimin e Shullazit, para provës…

I njohur si prokurori që sekuestroi pronat e Aldo Bares dhe hetoi Emiljano Shullazin disa vite më parë kur kërkoi dënimin me 18 vite burg, Adnand Xholi del para komisionit të Vetingut.

Trupa gjykuese përbëhet nga; Brunilda Bekteshi, Valbona Sanxhaktari dhe Suela Zhegu, ndërsa prokurori do të kalojë në filtër në tre shtyllat; pasuria, kontrolli i figurës dhe vlerësimi i aftësive profesionale.

Aktualisht, Xholi është drejtor i Inspektimit, Burimeve Njerëzore dhe Mbrojtjes së Dëshmitarëve në Prokurorinë e Përgjithshme.