Protesta e studentëve merr tjetër rrjedhë, e pabesueshme ç’kanë vendosur në errësirë

Studentët i përshkallëzuan protestat ditën e sotme, duke protestuar brenda fakulteteve.

Studentët e Juridikut dhe Ekonomikut në Tiranë vijojnë të jenë në klasa, por pa energji elektrike dhe në errësirë.

Ata kanë folur rreth vijueshmërisë së protestës, si dhe kanë vendosur të ridimensionojnë këtë protestë.

Studentët shprehen se do ngujohen në klasa dhe nuk do lejojnë pedagogë dhe policë të futen.