Protesta merr kthesën e pa.pritur, ja ku mund të ketë pë.rplasje

Pas fjalimit të Bashës, ka vazhduar marshimi i protestuesve.

Protestuesit e opozitës sapo kanë nisur marshimin e tyre nga Kryeministria.

Mësohet se itinerari i marshimit të protestës së thirrur nga opozita do të ketë në qendër gjashtë institucione: Kryeministri – Drejtoria e Përgjithshme e Policisë – Parlament – Ministria e Brendshme – Drejtoria e Policisë Tiranë.

Simbolika e këtij marshimi proteste janë institucionet e kapura nga krimi- Parlamenti dhe Qeveria, si dhe institucionet që janë vegla të dhunës barbare policore mbi qytetarët dhe liritë e të drejta e tyre.