Protesta/ Truku i ri i demokratëve para kryeministrisë (foto)

Në minutata e fundit të përqëndrimit para kryeministrisë protestuesit demokratë kanë bërë një levizje të sinkronizuar që përkoi me rënien e muzgut: ata kanë ndezur të gjithë në një kohë dritat e celularëve të tyre tuke krijuar një lum të madh prej mijra dritash:

“Ato janë dritat e shpresës për të ardhmen” bertiste zëri i drejtuesit të protestës me megafon. Por më shumë sesa një lëvizje shpresëdhënëse ajo duket si një lëvizje simbolike për të krijuar imazhe të reja të aksionit opozitar nga ato me flakë dhe me gaz lotësjellës që tashmë janë bërë të zakonshme.