Pse o biri mamit? Një nënë zgjohet nga zhurma, merr drejtimin për në banjo dhe tronditet kur shikon se çfarë ka ndodhur aty

Shumë njerëz kanë mendime të ndryshme në lidhje me racat e qenve Pitbull dhe, për fat të keq, shumë mendojnë se janë qen agresivë. Megjithatë, ata që janë me fat që të njohin këta qen, e dinë se janë kafshë besnike dhe të dashura dhe do të bëjnë gjithçka për miqtë e tyre njerëzorë.

Familja Daniels është shembulli, sepse ata jetojnë me dy Pitbull. Megjithatë, kur ata adoptuan qenin e dytë, kurrë nuk do të kishin imagjinuar se çfarë mund të bënte. Menjëherë ata vunë re se anëtari i ri i familjes, Ember, nuk ishte qen i zakonshëm dhe së shpejti do të ndryshonte jetën e tyre përgjithmonë.

Qeni u bë menjëherë mik me të gjithë anëtarët e familjes, por sidomos me Tre, një nga fëmijët, që ishte 10 vjeç, shkruan ShkodraNews. Tracy, nëna, ishte shumë e lumtur që djali i saj Tre kishte një marrëdhënie të tillë të veçantë me qenin. Pastaj, ndodhi që një natë, gruaja u zgjua për shkak të grindjeve të Emberit, por ajo nuk ia vuri veshin dhe vazhdoi gjumin duke injoruar atë.

Ember, megjithatë, nuk u dorëzua dhe u hodh vrullshëm në anën e shtratit të Tracy-t. Deri në pikën që gruaja vendosi të dilte nga shtrati për ta ndjekur atë dhe pa se qeni po shkonte drejt banjo. Ajo që pa kur e hapi derën e bëri të dridhej, djali i saj Tre ishte shtrirë në vaskë.

Nëna në panik, menjëherë kapi djalin dhe e thirri numrin e urgjencës, shkruan ShkodraNews. Tre kishin pasur konvulsione dhe nëse Ember nuk do të kishte vepruar kaq shpejt, askush nuk e di se çfarë mund të kishte ndodhur. Familja, sigurisht, është ende jashtëzakonisht mirënjohëse për Emberin për këtë mënyrë të mrekullueshme për të vepruar.

Meqë kjo ndodhi, ka pasur shumë njerëz që kanë ndarë historinë në rrjetet sociale.

Ndoshta nuk ka asgjë në botë që mund të tregojë kaq shumë besnikëri dhe dashuri, shpresojmë që njerëzit që nuk i pëlqejnë pitbullët mund të reflektojnë dhe të ndryshojnë mendjen e tyre pasi ta kenë lexuar këtë.

Na ndihmoni ta bëjmë këtë histori të njohur, për të provuar një herë e përgjithmonë se pitbullët janë një racë e dashur dhe besnike.

Çfarë mendoni ju? /Përshtati: ShkodraNews