Publikohet skandali me shkollat shqiptare, nxënësit e klasës së 5 mësojnë për…

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Albana Vokshi ka bërë të ditur një skandal që po ndodh pa u vënë re në arsimin shqiptar. Fëmijëve po u jepen mësime të tmerrshme.  Hashashin ja mësojnë fëmijëve që në klasë të pestë dhe këtë e dëshmon më së miri edhe kjo foto e shkëputur nga libri.

Denoncimi i plotë i Albana Vokshit:

SKANDALI me tekstet shkollore.

Hashashin ja mësojnë fëmijëve që në klasë të pestë.

Unë si nënë e dy fëmijëve në klasë të pestë dhe prindërit e shqetësuar ai une, a duhet të pranojmë që të mësohet hashashi si bimë e zakonshme?

A i kontrollon Ministria e Arsimit tekstet shkollore para se të botohen??

Kush mban përgjegjësi për këto që ju mësojnë fëmijëve tanë???