Publikon fotot me vajzën e vd.ekur, policia bën zbulimin shokues

Një nënë 23-vjeçare nga Pennsylvania, SHBA Jeanie Ditty, e cila kishte sjellë në jetë vogëlushen Macy Grace, fshihte një sekret të tmerrshëm.

Sipas Huffington Post Canada, gruaja u deklarua fajtore për vd.ekjen e vajzës së saj dyvjeçare.

Fillimisht gruaja kishte thënë se vajza kishte vdekur pasi ishte mbytur me një copë banane.

Në muajin dhjetor ajo i dha lamtumirën e fundit të bijës, duke u shprehur e hidhëruar ashtu si çdo nënë në një moment të tillë.

Pas një sërë fotografish të përpunuara ku shihej me vajzën e vdekur, hetuesit zbuluan se ajo dhe partneri i saj Zachary Keefer, 32 vjeç, ishin përgjegjës për vdekjen e vogëlushes.

Fajësia e tyre u provua nga analizat në trupin e Macy, ku kishte shenja dëmtimesh. Jeanie përmes publikimit të fotografive të montuara, synonte të fshihte vrasjen.