Puthje, ledhatime e pastaj…ç’ndodhi në lokalin e natës me 25 vjeçaren. Pasi takoi dy italianë…

Dy studentë te moshave 25 dhe 26 vjeç , janë kapur në kamerat e një lokali teksa qeshin dhe trokasin duart pasi kanë pë rdh un uar një vajzë të d e hur, 25 vjeçe,.

E gjitha kishte ndodhur në depon e një klubi nate në Londër.

Vajza u a bu zua gjashtë minuta pasi u njoh me dy djemtë në pistën e vallëzimit.

Djemte italianë janë dënuar pasi prokuroria vërtetoi që e reja kishte qenë shumë e d ehur për të dhënë pëlqimin për kryerjen e marrëdhënieve.