Puthje, përkëdhelje, intīmitet, dalin të “palarat” e Andit dhe TeasAndi dhe Teas i është kërkuar që t’u përgjigjen disa pyetjeve të bëra nga publiku. Ata nuk kanë hezituar, ndërsa një prej tyre ishte që ata të tregonin bisedën e fundit që kanë pasur bashkë në telefon.Kjo ishte një bisedë e këndshme tipike mes një cifti të ri mes humorit dhe përkujdesjes.Biseda mes Andit dhe Teas: Andi: Mgjesi nuse. Tea: Mgjesi zog. Andi: Si fjete?Tea: S’kam fjet gjithë natën. Andi: Mos më thuaj që po mendoje për emrin e çunit. Tea: Po bëhem gati shpejt. Kujtojmë se Tea dhe Andi kanë shprehur se janë në emision vetëm për njëri-tjetrin me synimin për të dalë çift në fund.