Qëndroji sipër, lëre dritën ndezur, ai do të të kapë…tre këshillat e thjeshta për një marrëdhënie pasionante

Njihuni me disa këshilla serioze për një marrëdhënie, madje nga ato që shumë femra i ndeshin çdo natë me partnerët e tyre, por kanë frikë t’i pranojnë. Dhe nëse ia plotëson dëshirën partnerit çdo natë, do të ndryshosh të gjithë jetën dinamike s.e.ksuale, madje intimiteti mund të shkojë deri në nivele shumë të larta kënaqësie.

Lëre dritën ndezur

Ai do të të shohë. Të zhveshur. Plotësisht të zhveshur. Do të të admirojë çdo pjesë tënden dhe do të të vlerësojë për atë që je.

Jepi mesazhe të sinqerta dhe me zë

Të gjitha e dimë. Je e shqetësuar se si do të mendojë dhe nëse do të të kritikojë. Apo që do të thotë diçka që do ta prishë të gjithë ‘lojën’.

Fokusi nuk duhet të jetë te ‘kulmi’ i tij

Shumë gra mendojnë se kënaqësia më e madhe e një mashkulli është ejakulimi dhe kaq. Në fakt, nuk është kështu. Janë dy gjëra që i kënaqin shumë meshkujt: të qëndrosh sipër: duke i dhënë atij mundësinë të vlerësojë bukurinë tënde, por edhe duke e ndihmuar atë se si të japë kënaqësi.

Në marrëdhëniet intime, nuk duhet të përqendrohesh te marrëdhënia mekanike më shumë se sa ta shijosh atë deri në fund.