Qytetarët e Durrësit të sh.o.kuar me atë që po ndodh pas tërmetit të 26 nëntorit, dyshohet se…Oh sa keq!

Nje qytetar nga Durresi tregon se ka shperdorime masive me bonusin e qirave pas termetit te 26 nentorit.

Ne nje denoncim qe ka publikuar ish kryeministri Sali Berisha, thuhet se:

“Lista e Bonusit te qiras per te prekmit nga termeti esht mush gjysma me emrta e gjith drejtorave ne bashki dhe gjith prefektures dhe qarkut durres sidomos Alfred Mullarajit qe ka nxjerr si te demtum gjith te afermit e vet”.

Denoncimi i plote