Qytetarët flasin me fakte: Ja si po na vjedh kompania “Vodafone Albania”, do ta denoncojmë

Qytetarët vijojnë të ankohen për padrejtësitë që kompania “Vodafone Albania” bën në kurriz të tyre. Pas denoncimeve të shumta në ShkodraNews nga abonentë të shumtë të “Vodafone Albania”, që tregojnë me fakte se si kompania po abuzon me paketat e internetit dhe me shërbimet e saj, të tjerë shembuj vijnë nga qytetarët:


Qytetarët ankohen për paketat e internetit të kompanisë dhe e akuzojnë atë se po i vjedh:


Qytetarët thonë se “Vodafone Albania” po “fut duart” në xhepat e tyre:


Këto janë të tjera denoncime që vijnë nga qytetarë për shërbimet e ofruara nga “Vodafone Albania”:
Qytetarët nga të katra anët e vendit po vërshojnë në lumë kritikash për rritjen e çmimit dhe reduktimin e GB të paketave të internetit nga “Vodafone Albania”./ShkodraNews