Qyteti pa drita, ja zonat që do të kenë ndërprerje energjie

Ndërprerje energjie në Tiranë.

Shkak është bërë dëmtimi i rrjetit.

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike bën me dije se ditën e sotme ka ndërprerje të energjisë në disa zona të Tiranës.

Sipas njoftimit të OSHEE kanë mbetur pa energji elektrike një pjesë e zonës ndërmjet Rrugës së Kavajës dhe ‘Myslym Shyri;, e cila prek rrugët ‘Him Kolli’.

‘Nikolla Lena’ dhe ‘Besim Imami’, janë akualisht pa energji elektrike për shkak të dëmtimit të rrjetit 20kv nga një subjekt. OSHEE Tiranë po merr masat për rikthimin e energjisë brenda 30 minutave’, njofton OSHEE.