Rama bën humor të zi me të riun nga Lezha: Këto pantallona i ke gjetur në rrugë? Ik tani e qepi (Shikoni si zgërdhihen deputetët pas tij)

Kryeministri Edi Rama ndodhet ditën e sotme në Lezhë ku po mban një takim me të rinjtë për anëtarësimin në Partinë Socialiste.

Rama ka shkaktuara të qeshura te të rinjtë, teksa ngacmoi një djalë për pantallonat e grisura.

Rama: Hajde ti atje në fund, ma thuaj pse qesh. Këto pantallona i ke gjetur në rrugë apo çfarë? Më thuaj pse qesh atje në fund?

I riu: Ishte një pjesë e humorit që bëre ti dhe më pëlqeve shumë.

Rama: Ik tani qep pantallonat.

Ka qene ky humori i zi qe ka bere humoristi Edi Rama, nderkohe qe dy deputet pas shpines se tij qeshin me te riun lezhjan.