Rama dhe Basha takim sekret, del video. Ja ku janë parë

Situata politike në Shqipëri është shfrytëzuar edhe dje nga trupa e aktorëve të Portokalli, e cila përmes humorit jep një pasqyrë të realitetit shqiptar.

E teksa nevoja për mbështetje nga ndërkombëtarët është e rëndësishme, Portokalli sjell serish në vëmendje problemet në çiftin Rama-Basha.

Ku babi “Berisha” dhe partnerja Kryemadhi, nuk i lënë të qetë…

Por për më tepër ju ftojmë të ndiqni skeçin e realizuar nga trupa e Portokallisë: