Rama flet për vde.kjen dhe fun.eralin e tij

COD, Qendra për Përhapje dhe Dialog në Kryeministri prej sot do të ketë 25 libra për kujtesën e diktaturës, kolana e Institutit Europian Pashko dhe UET-PRESS.

Kryeministri Rama duke falënderuar Henri Çilin për këtë dhuratë, foli edhe për vdekjen. “Më vjen mirë që këtë kolanë të sukseshme bujarisht që Henri po e dhuron për COD. Ne i kemi të gjitha, por të dhuruara nga autorët dhe botuesi kanë një vlerë dhe për historinë. Një ditë dikush do ta kujtojë këtë gjë. Ndoshta Henri në funeralin tim do të thotë se megjithë ato gjëra që na ndanë na bashkoi një ditë e bukur në COD ku pata mundësinë ti dhuroj kolanën që ai e çmoi”

Kryeministri nënvizoi se librat e ndihmojnë botën të ndryshojë.