Rama përgjigjet për fotot që trōnditën vendin: Janë inskenimeKryeministri Edi Rama iu përgjigj publikisht kryedemokratit Basha për akuzat e ditëve të fundit se qeveria ka fshehur numrin e vik.tiameve të Covid.Ndërsa mohoi çdo gjë, Rama e cilësoi ç’nje.rëzore këtë deklaratë si dhe dënoi rëndë publikimin në disa media të fotove të vik.timave Covid nga mo.rgu.

Ato Rama i cilësoi montazhe dhe akuzoi opozitën se ka kaluar çdo limit të demokracisë.